Oasegroen en het coronavirus

Beste mensen,

de maatregelen met betrekking tot het coronavirus raken ons allemaal. Wij van Oasegroen vinden de veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze medewerkers heel belangrijk. Wij nemen daarom hygiënemaatregelen en volgen de adviezen van het RIVM op. Houd 1,5 meter afstand bijvoorbeeld. Verder doen we alles om onze klanten van dienst te zijn. Wel werken we net iets anders dan je van ons gewend bent. Hieronder kun je lezen wat er precies verandert.

1. Wij zijn geopend

Wij zijn via telefoon +31 73 203 2739 en mail contact@oasegroen.nl gewoon bereikbaar. Onze showroom is geopend zoals aangegeven staat op onze site. Onze mensen staan klaar om je te helpen. Wij vertrouwen erop dat je gezond bent en dat je de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen serieus neemt. Gelukkig telt de showroom 3000 vierkante meter, afstand houden is dus geen probleem. In onze showroom is het mogelijk je handen te ontsmetten. Wij willen je vragen dit ook te doen. Verder is onze koffie onveranderd lekker!

2. Lopende bestellingen

Wij nemen alle geplaatste bestellingen in behandeling. Veel producten kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Voor sommige producten zijn we afhankelijk van onze leveranciers. Als we een product niet kunnen leveren, waardoor een bestelling niet compleet is, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om het op te lossen. Deellevering, uitstel, of een alternatief. Samen komen we er zeker uit.

3. Leveringen

Bestellingen die klaar zijn, plannen wij in voor bezorging. Zolang het kan en mag, blijven wij leveren op locatie. Een vaste collega verzorgt de levering. In al onze voertuigen zijn persoonlijk beschermmiddelen aanwezig, zoals wegwerphandschoenen, desinfectiegel en zeep. Onze collega maakt hier ruimschoots gebruik van voor, tijdens en na de levering op locatie. Natuurlijk doen we bezorging en levering altijd in overleg met de klant.

4. (Inter)nationale leveringen door een transportdienst

Zolang de transportsector kan en mag doorrijden, worden bestellingen via transportdiensten gewoon geleverd. Hierbij moeten we opmerken dat we ook in deze situaties voor sommige producten afhankelijk zijn van onze leveranciers.

5. Onderhoud

Voor onderhoud op locatie geldt dat we alleen collega’s sturen die gezond zijn. Zij nemen alle mogelijke hygiënemaatregelen in acht. Wij gaan ervan uit dat iedereen op locatie de persoonlijke ruimte van onze collega’s respecteert. Als we om welke reden dan ook op locatie geen onderhoud kunnen uitvoeren, dan bieden wij toch hulp. We sturen je dan bijvoorbeeld een handleiding, zodat je zelf het onderhoud kunt uitvoeren. Natuurlijk staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en te helpen waar nodig.