Een kerstboom bezorgd bij NH Schiphol Airport

Een kerstboom bezorgd bij NH Schiphol Airport

Wij van Oasegroen hebben vorig jaar deze kerstboom bezorgd bij NH Schiphol Airport. De gasten in dit hotel, onderdeel van NH Hotel Group, komen uit heel de wereld. Iedereen moet zich kunnen herkennen in de kerstboom. Dat is met deze dennenboom zeker gelukt. Alhoewel één kerstboom? Het zijn er meer en we ook hebben potten geleverd met prachtig opgemaakte, decoratieve kerststukken erin. Het geheel is een plaatje om te zien, een kerstfeest voor iedereen.

Internationale uitstraling

De kerstbomen zijn bijzonder dankzij allerlei vernieuwende materialen zoals takken en veren. Het geeft kerstmis een andere, meer internationale uitstraling. Wij zijn er blij mee en onze opdrachtgever en hun gasten ook. Wij hoorden dat de gasten met name onder de indruk waren van de bronzen tinten in combinatie met de gouden takken in de door ons geleverde sparrenbomen. Zo werden het echte blikvangers die het interieur een warme, behaaglijke gloed gaven.

The Greenhouse

De NH Hotel Group heeft zijn oorsprong in Spanje en telt inmiddels meer dan 350 hotels in met name Europa en Zuid Amerika. NH Schiphol Airport ligt op een paar autominuten van onze nationale luchthaven. De 419 kamers zijn ruim, licht, geluidsdicht en voorzien van airconditioning. In het hotel zijn veel voorzieningen op het gebied van wellness en sport en meerdere restaurants. Restaurant The Greenhouse lijkt op een kas. Overal planten en bloemen. Dit is ook de plek waar de door ons bezorgde kerstbomen stonden.

Gewaagde ontwerpen

In restaurant The Greenhouse stonden ook de unieke kerststukken van Oasegroen. Stuk voor stuk gewaagde ontwerpen. Dan is het des te leuker als het bij onze klanten en hun gasten in de smaak valt en de herinnering aan een onvergetelijke kerstperiode blijvend is. Met dank ook aan de kerstbomen, bezorgd door ons en later ook weer opgehaald. Het is trouwens goed om te weten dat alle kerstbomen die we leveren brandvertragend zijn. Ze kunnen daarom versierd worden met een combinatie van verschillende materialen.

Kerstbomen bezorgd en weer opgehaald na een feestelijke en zorgeloze kerstperiode!

Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_1
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_2
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_3
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_4
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_5
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_6
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_7
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_8
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_9
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_10
Kerstboom bezorgd NH Schiphol Airport_11