Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco

Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco

In deze mooie, grote ruimte is onze kerstboom XL helemaal op zijn plek. Wij van Oasegroen zijn dan ook trots op het feit dat we deze boom van wel vijf meter hoog mochten leveren aan Sweco, één van de grootste ingenieursbureaus van Europa. De zwarte witte decoratie is subtiel afgestemd op de huisstijl van Sweco. Daar houden we van: een unieke, gepersonaliseerde boom die perfect past bij de uitstraling van onze opdrachtgever.

Reusachtig

De kerstbomen XL van Oasegroen hebben een maximale hoogte van vijf meter. Dat lijkt op papier niet echt hoog, maar als je ervoor staat, zul je onder de indruk zijn. Zeker als de reusachtige dennenboom van onder tot boven helemaal is verlicht met twinkelende energiezuinige verlichting. Soms stellen opdrachtgevers de vraag: hoe krijgen jullie zo’n enorme kerstboom bij ons binnen? Dat past toch nooit? We kunnen iedereen geruststellen. Onze kerstboom XL bestaat uit verschillende delen. Onze VCA-opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat de boom geheel volgens de regels wordt opgebouwd en afgebroken. Wist je trouwens dat we deze bomen ook zonder problemen buiten kunnen plaatsen?

Werken aan de toekomst

De kracht van het Zweedse Sweco is dat ze menselijke nieuwsgierigheid weet te koppelen aan de kunst van ontwerp en techniek. Het is een internationale speler waar 16.000 experts werken aan tienduizenden projecten in zo’n zeventig landen over de hele wereld. Het Nederlandse deel van het bedrijf heette vroeger Grontmij. Het Nederlandse hoofdkantoor staat nog steeds in De Bilt. Vooruit denken, werken aan de toekomst van samenlevingen en steden op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. Dat is Sweco.

Passende kerstdecoraties

Op het hoofdkantoor van Sweco in De Bilt hebben we niet alleen deze kerstboom XL geplaatst. De versiering van deze grote ruimte is helemaal compleet, dankzij de mooie bladzilveren potten uit eigen collectie met daarin kleurrijke en passende kerstdecoraties. Kom je hier binnen dan raak je meteen in een kerstsfeer. Voor een echt zorgeloze kerst kun je een abonnement afsluiten voor meerdere jaren. Wij van Oasegroen nemen al je zorgen uit handen en creëren een geweldige kerstsfeer.

Onze kerstboom XL brengt je meteen in hogere kerstsferen!

Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco 1
Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco 2
Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco 3
Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco 4
Oasegroen levert kerstboom XL aan Sweco 5