004

A WHITE CHRISTMAS MET EEN WITTE KERSTBOOM

Denk je aan een witte kerstboom dan denk je bijna automatisch aan ‘I’m dreaming of a white Christmas’. Niemand zong het mooier dan Bing Crosby.

En als dan ook nog eens zachte witte vlokken uit de lucht vallen, die de vaak zo grauwe decembermaand veranderen in een magische wonderwereld, dan is het sprookje compleet. Kinderen blij, ouders blij, iedereen blij.


A white christmas met een witte kerstboom

Witte kerstboom basic wit

Dat deze blanke dennenboom een witte kleur heeft is geen toeval. Wit is immers de kleur van het licht. En het gebruik om eind december te vieren dat de dagen weer langer worden, is waarschijnlijk zo oud als de mensheid. De terugkeer van het licht blijft een wonder dat we onder meer vieren met deze witte kerstboom.

Wit is ook de kleur van de onschuld, de kleur van vrede. In de oorspronkelijke clip van John Lennons kersthit heeft wit dan ook een prominente kleur. ‘War is over, if you want it.’

Een witte kerstboom, een nieuw begin

Wit symboliseert ook een nieuw begin en dat is eigenlijk precies waar we in elke kerstperiode mee bezig zijn. Afsluiten van het oude en voorbereiden op het nieuwe jaar. Onze rijk gedecoreerde witte kerstboom basic wit nodigt op een fijne manier uit om even stil te staan bij wat was en vooruit te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

De verlichting maakt dat de accessoires in de boom stralen. Dankzij minimalistische details komt de boom niet afstandelijk over, maar knus en warm.

Kant en klaar of Do It Yourself

De keuze voor een kant en klare witte kerstboom van Oasegroen betekent kiezen voor witte verleiding, gemak en puurheid. Je kiest voor een stralende kerst die in het teken staat van vrede en een nieuw begin. Deze kerstboom is eenvoudig uit te breiden met één van onze themapakketten of DIY-pakketten.

Onze Do It Yourself pakketen bestaan uit speciale, feestelijke kerstdecoraties waarmee je jouw eigen boom kunt versieren. Wij zorgen ervoor dat de versieringen in het pakket op elkaar zijn afgestemd en passen in hetzelfde specifieke thema.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid