KERSTBOOM KOPEN

Een kerstboom kopen bij Oasegroen is kiezen voor gemak, gezelligheid en topkwaliteit. Kortom, heel veel sfeer in huis of in je bedrijf. De mooiste tijd van het jaar is niet compleet zonder de mooiste kerstboom. Van top tot teen rijk versierd met prachtige accessoires.


Kant en klare kerstboom versierd

Waarom een kunstkerstboom kopen?

Vroeg in het najaar een echte kerstboom kopen is vragen om moeilijkheden. Het spreekt vanzelf dat als je in die periode een echte boom in huis haalt of in je bedrijf plaatst, dit exemplaar het niet gaat redden tot Driekoningen.

Ook niet als je kiest voor een Servische spar of voor Nordmann kerstbomen. Met echte kerstbomen krijg je dan uitvallende naalden, bruine vlekken, ongedierte. Daarom kun je in de vroege herfst het beste een volledig versierde kunstkerstboom kopen.

Een niet van echt te onderscheiden kunst kerstboom wel te verstaan. De kant en klare kunstkerstbomen van Oasegroen zien er precies zo uit als een kerstboom eruit moet zien. Met prachtige, volle, groene takken, dichtbegroeid tot onderaan.

Helemaal volgehangen met de meest fantastische kerstversieringen. Met zo’n kerstboom thuis of in je bedrijf krijg je meteen zin om ernaartoe te rijden om samen met je geliefden of met je collega’s een fantastisch kerstfeest te vieren.

Versierde kerstboom kopen particulier
Kant en klare kerstboom met verlichting
Versierde kerstboom kopen
Gedecoreerde kerstboom met licht

Een dennenboom versieren is een oeroud gebruik

Het gebruik om in de donkere decembermaand een boom te versieren is oeroud. Onze voorouders de Germanen deden het al. Ze leefden rond het begin van onze jaartelling in Noordwest-Europa. Voor hen stonden de versierde takken symbool voor goddelijkheid en vruchtbaarheid.

Op de kortste dag van het jaar decoreerden ze een altijd groene dennenboom in het midden van het dorp met appeltjes en noten. Zo vierden ze de terugkeer van het licht, het begin van de lente, het vruchtbare seizoen.

Bijzondere kerstballen met een knipoog

Anno nu vinden we soms nog steeds appeltjes en noten in de kerstboom. Maar er zijn ook heel veel alternatieven bij gekomen. We hebben bijvoorbeeld kerstballen in alle soorten en maten. Voor elk thema, voor elk bedrijf, voor elk doel zijn er varianten beschikbaar.

Een vliegtuig of een aardbol met de tekst ‘goede reis’ erop. Fietsen, auto’s, alle mogelijke dieren, fruitmachines. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het in de boom hangen.

Van Europa naar Amerika en weer terug

Het gebruik om een naaldboom te versieren werd later overgenomen door christenen. Het bleef eeuwenlang een mooie eindejaars traditie in grote delen van Oost-Europa.

Op een bepaald moment gingen rijke Duitsers zo’n versierde dennenboom in huis zetten. Dat gebruik verspreidde zich al snel over de adel in andere delen van Europa. Uiteindelijk kreeg deze traditie dankzij immigranten ook voet aan de grond in de Verenigde Staten.

Begin 20e eeuw introduceerden Amerikaanse evangelische christenen de kerstboom in Nederland. Het Vaticaan bleef zich overigens lang verzetten tegen deze ‘heidense traditie’, maar ging in de jaren ’80 ook overstag.


Aangeklede kerstboom kopen
Kerstboom inclusief versiering kopen

Wij regelen alles

Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld. We willen niet dat je stress hebt in de drukke decembermaand. Voor veel mensen is dat een plezierige, geruststellende gedachte. De eerste stap richting een zorgeloze kerst begint dan ook met het gebruik van deze site.

Populariteit van kunstkerstbomen groeit

Elk jaar wordt de populariteit van kunstkerstbomen in Nederland groter. Een versierde kerstboom kopen in augustus, terwijl mensen nog bekomen van de laatste hittegolf? Niemand kijkt er nog van op. Een kerstboom thuis, op het werk, bij de sportclub, terwijl het nog herfst is? Het wordt steeds normaler.

Mensen houden van die typische, gezellige sfeer. Zeker als het buiten vroeg donker is, de regen tegen de ramen klettert en de wind deuren doet klapperen. Heerlijk met z’n allen thuis een spelletje spelen terwijl de kerstboom lekker staat te stralen.

Opgetuigde kerstboom kopen

Zijn we niet allemaal op zoek naar liefde en warmte?

We weten allemaal dat rood de kleur van liefde is. Van warmte in de donkere, koude decembermaand. Het plaatje is helemaal compleet als het buiten zachtjes sneeuwt en de wereld langzaam maar zeker bedekt wordt met wit dons.

Binnen staat een rood versierde kant en klare kerstboom te stralen. Deze topper uit ons assortiment biedt troost aan iedereen die het koud heeft en warmte en gezelligheid zoekt. In elke ruimte waar onze kerstbomen staan, voelen mensen zich op hun gemak. Dat is niet vreemd.

Het groen van de dennenboom ontspant het zenuwstelsel, het is rustgevend en bloeddrukverlagend. Groen verbinden we onbewust met begrippen als balans, vertrouwen, veiligheid. Het rood van de versiering zorgt voor passie, kracht en vitaliteit. Samen vormen de kleuren een perfecte kerstcombinatie.


Kerstbomen versierd kopen of huren

Ik droom van een witte Kerstmis

Je kunt natuurlijk ook een witte kerstboom kopen bij Oasegroen. Dat is één van onze andere toppers. Denk je aan een witte kerstboom dan denk je bijna automatisch aan ‘I’m dreaming of a white Christmas’. Niemand zong het mooier dan Bing Crosby.

En als dan ook nog eens zachte witte vlokken uit de lucht vallen, die de vaak zo grauwe decembermaand veranderen in een magische wonderwereld, dan is het sprookje compleet. Kinderen blij, ouders blij, iedereen blij.

Wit is de kleur van het licht

Deze witte kleur is geen toeval. Wit is immers de kleur van het licht. En het gebruik om eind december te vieren dat de dagen weer langer worden, is zoals we weten, zo oud als de mensheid.

De terugkeer van het licht blijft een wonder dat we onder meer vieren met deze witte kerstboom thuis. Wit is ook de kleur van de onschuld, de kleur van vrede, de kleur van Jezus. Het past perfect bij kerstmis.

Complete kerstboom kopen

Een witte kerstboom, een nieuw begin

Wit symboliseert ook een nieuw begin en dat is eigenlijk precies waar we in elke kerstperiode mee bezig zijn. Afsluiten van het oude en voorbereiden op het nieuwe jaar. Onze rijk gedecoreerde witte kerstboom nodigt op een fijne manier uit om even stil te staan bij wat was en vooruit te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

De verlichting maakt dat de accessoires in de boom stralen. Dankzij minimalistische details komt de boom niet afstandelijk over, maar knus en warm. Wij wensen iedereen een fantastische kerstboom kerst toe, een heerlijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Gedecoreerde kerstboom kopen
Kerstboom kant en klaar thuis

OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid