Kerstboom huren

Een kerstboom huren is geen trend meer, maar populairder dan ooit. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor de schoonheid en het gemak van een op maat geleverde kerstboom. Zo’n kant en klare boom is vaak het hoogtepunt van de feestdagen. Het is een echte eyecatcher in elke onderneming, een fraai versierd visitekaartje. We horen dat bij Oasegroen vaak van tevreden klanten. Dat is om verschillende redenen logisch. We zetten hieronder een aantal voordelen op een rij.


Kerstboom huren

Voorkom stress, huur je kerstboom

December is vaak de drukste maand van het jaar. Iedereen is bezig de laatste werkzaamheden af te ronden en met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Tegelijkertijd is het druk thuis, op de school van je kind, je moet nog zoveel. Het plaatsen van een mooie kerstboom waar iedereen blij van wordt, gaat vlug, vlug, vlug, of schiet er gewoon bij in. ‘Jij zou het toch doen?’ Je hoort het collega’s op een verwijtende toon tegen elkaar zeggen. Dat is jammer. Een kerstboom huren maakt een einde aan die stress. Wij nemen al die zorgen uit jullie handen. Onze gespecialiseerde medewerkers plaatsen de boom wanneer je het wilt en op welke plek jij dat wilt. Geen moeite is ons te veel.

Rode kerstboom receptie Landal Winterberg

Wat doen we met de kerstboom na de feestdagen?

Meteen nadat we elkaar in het nieuwe jaar de beste wensen hebben overgebracht, volgt de vraag: wat doen we met die kerstboom op kantoor? Zetten we hem bij het vuil? Moet hij bij het GFT of overige afval? Laten we hem afvoeren? Neemt iemand hem mee naar huis om hem in de eigen tuin te planten? Of als het om een kunst kerstboom gaat, waar bergen we hem op? En wie regelt dat allemaal? Vaak is er verwarring over. En belangrijker: het kost tijd en geld.

Wij halen de boom weer op

Als je een kerstboom huurt is het antwoord op de vraag ‘Wat doen we met de kerstboom?’ heel eenvoudig. Want wij halen de boom gewoon weer op. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Precies op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Een kerstboom huren is trouwens niet alleen een praktische keuze, maar je bent ook milieubewust bezig. We brengen de boom namelijk weer in topconditie, zodat hij ook volgend jaar gewoon als nieuwe kerstboom verhuurd kan worden.


Witte kerstboom kantoor huren
Witte kerstboom huren

Elk jaar precies die kerstboom die bij je past

Oasegroen verhuurt prachtige kant en klare kunst kerstbomen aan bedrijven, horeca en particulieren. Het gaat om bijzonder hoogwaardige kerstbomen die garant staan voor een heerlijke, ouderwetse kerstsfeer. Onze kunstbomen zijn van een superieure kwaliteit, niet van echt te onderscheiden, zeer buigzaam, brandvertragend en volledig versierd. Als je een kerstboom huurt, kun je elk jaar opnieuw een exemplaar kiezen dat past bij jouw bedrijf of organisatie. Zijn jullie verhuisd? Heb je iets te vieren? Of is er sprake van een andere situatie? Wij hebben altijd een passende kerstboom.

Versierde kerstboom bedrijf
Rode kerstboom huren
Kant en klare kerstboom bedrijf huren

Wat staat daar in een hoekje weg te kwijnen?

Wat staat er daar in een hoekje te verpieteren? Het is een vraag die je liever niet hoort van bezoekers, gasten of medewerkers. Toch komt het nog vaak voor dat een beduimelde kunstkerstboom in een vergeten hoekje van het bedrijf staat weg te kwijnen. Simpelweg omdat hij jaren geleden is gekocht, met het idee een goede investering te hebben gedaan. De laatste naalden houden manmoedig stand. Een welwillend iemand heeft nog geprobeerd de ergste kreukels eruit te halen. Iedereen baalt van die oubollige kerstboom uit lang vervlogen tijden. Maar ja, wat doe je eraan? Gewoon een kerstboom huren bij Oasegroen natuurlijk! Dan heb je elk jaar een geweldige boom die helemaal voldoet aan de nieuwste trends.


Persoonlijke kerstballen huren
Thema kerst

We garanderen service en veiligheid

De kerstbomenservice van Oasegroen voeren we uit met eigen mensen en eigen vervoer. Alle collega’s zijn goed getraind en in het bezit van een VCA-diploma, wat betekent dat alle werkzaamheden veilig, professioneel en met zorg voor mens en milieu worden uitgevoerd. Ons team controleert alle kant en klare kerstbomen voordat ze de deur uitgaan en zorgt voor een professionele levering. Elk teamlid heeft ruime ervaring in het opbouwen en installeren van kerstbomen. Zo is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Kerstboom winkel huren

Een kant en klare kerstboom huren bij Oasegroen

Een kant en klare kerstboom huren doe je dus bij Oasegroen. Waarom? Omdat onze klanten ‘geen gedoe’ willen. Omdat we heel veel keus hebben. Omdat ons ruime assortiment uit prachtige bomen bestaat. Kerstbomen die stuk voor stuk elke ruimte naar een hoger niveau tillen en omtoveren in een heerlijk kerstmis wonderland. Al onze kerstbomen zijn van de hoogste kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Ze hebben prachtige versieringen, betoverende kleuren en als je ernaar kijkt, weet je: ja, zo hoort een kerstboom eruit te zien. Je raakt nooit uitgekeken. Geniet lekker van deze gezellige winterperiode die het jaar zo feestelijk afsluit.

Kerstboom huren kantoor
Kant en klare kerstboom huren kantoor