KERSTBOOM HUREN

Een kerstboom huren is niet langer een trend, maar populairder dan ooit. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor de schoonheid en het gemak van een op maat geleverde kerstboom.

Het is een echte eyecatcher in elke onderneming, een fraai versierd visitekaartje. We horen dat bij Oasegroen vaak van tevreden klanten. Dat is om verschillende redenen logisch. We zetten hieronder een aantal voordelen op een rij.


Kerstboom huren

Voorkom stress, huur een kerstboom

December is elk jaar weer de drukste maand. Op het werk en privé. Je moet nog zoveel. Een kerstboom huren maakt een einde aan die stress. Onze gespecialiseerde medewerkers plaatsen de boom wanneer en waar jij dat wilt.

Rode kerstboom receptie Landal Winterberg

Wat doen we met de kerstboom na de feestdagen?

Meteen na Nieuwjaar volgt de vraag: wat doen we met die echte kerstboom op kantoor? Zetten we hem bij het GFT? Laten we hem afvoeren? Neemt iemand hem mee naar huis om hem in de eigen tuin te planten?

Of als het om een kunst kerstboom gaat: waar bergen we hem op? En wie regelt het? Vaak is er verwarring over. En belangrijker: het kost tijd en geld.

Wij halen de boom weer op

Als je een kerstboom huurt bij Oasegroen, halen wij hem gewoon weer op. Precies op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je hebt er geen omkijken naar.


Witte kerstboom kantoor huren
Witte kerstboom huren

Elk jaar precies die kerstboom die bij je past

Oasegroen verhuurt prachtige kant en klare kunst kerstbomen aan bedrijven, horeca en particulieren. Het gaat om bijzonder hoogwaardige kerstbomen die garant staan voor een heerlijke, ouderwetse kerstsfeer.

Onze kunstbomen zijn van een superieure kwaliteit, niet van echt te onderscheiden, zeer buigzaam, brandvertragend en volledig versierd. Als je bij ons een kerstboom huurt, kun je altijd een exemplaar kiezen dat past bij jouw bedrijf of organisatie.

Zijn jullie verhuisd? Heb je iets te vieren? Of is er sprake van een andere situatie? Wij hebben altijd een passende kerstboom. Dit jaar, en volgend jaar weer.

Versierde kerstboom bedrijf
Rode kerstboom huren
Kant en klare kerstboom bedrijf huren

Wat staat daar in een hoekje weg te kwijnen?

Wat staat er daar in een hoekje te verpieteren? Het is een vraag die je liever niet hoort van bezoekers, gasten of medewerkers. Toch komt het nog vaak voor dat een beduimelde kunstkerstboom in een vergeten hoekje van het bedrijf staat weg te kwijnen.

Simpelweg omdat hij jaren geleden is gekocht, met het idee een goede investering te hebben gedaan. De laatste naalden houden manmoedig stand. Een welwillend iemand heeft nog geprobeerd de ergste kreukels eruit te halen.

Iedereen baalt van die oubollige kerstboom uit lang vervlogen tijden. Maar ja, wat doe je eraan? Gewoon een kerstboom huren bij Oasegroen natuurlijk! Dan heb je elk jaar een geweldige boom die helemaal voldoet aan de nieuwste trends.


Persoonlijke kerstballen huren
Thema kerst

We garanderen service en veiligheid

De kerstbomenservice van Oasegroen voeren we uit met eigen mensen en eigen vervoer. Alle collega’s zijn goed getraind en in het bezit van een VCA-diploma, wat betekent dat alle werkzaamheden veilig, professioneel en met zorg voor mens en milieu worden uitgevoerd.

Ons team controleert alle kant en klare kerstbomen voordat ze de deur uitgaan en zorgt voor een professionele levering. Elk teamlid heeft ruime ervaring in het opbouwen en installeren van kerstbomen. Zo is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Kerstboom winkel huren

Een kant en klare kerstboom huren bij Oasegroen

Een kerstboom huren doe je dus bij Oasegroen. Waarom? Omdat onze klanten ‘geen gedoe’ willen. Omdat we veel keus hebben. Omdat we een ruim assortiment prachtige bomen hebben.

Kerstboom huren kantoor
Kant en klare kerstboom huren kantoor

OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid