005

DECORATIE KERSTBOOM INDRUKWEKKEND SPROOKJESACHTIG

Kijk hem daar hangen als prachtige decoratie in onze kant en klare kerstboom: het hijgend hert der jacht ontkomen. Direct afkomstig uit psalm 42 kijkt hij fier en krachtig rond op zoek naar frisse waterstromen.

Wat passend hangt hij in deze sierlijke witte dennenboom. Wit als de kleur van vrede, de kleur van een nieuw begin, de kleur van reinheid en oprechtheid.


Decoratie kerstboom indrukwekkend sprookjesachtig

Decoratieve kerstboom vol versierselen

Als decoratie heeft hij in deze kerstboom op het oog wonderlijke buren. Zo lijken de vriendelijke engeltjes de kerstengel te vertegenwoordigen die de herders in het veld wees op de geboorte van het kindeke Jezus.

Vandaar ook de kinderfiguren in de boom, een beetje luierend of met een lief hondje in de armen. Kijk ook eens naar dat elegant danseresje dat hoogstwaarschijnlijk danst op de klanken van luiten en schalmeien.

Een libel staat voor wijsheid en vrede

Kerst is de tijd van vrede op aarde met in de mensen een welbehagen. Daar verwijzen de witte duiven ook naar. Maar wat doet een libel als versiering in deze dennenboom? Nou dat is minder vreemd dan het lijkt. Want een libel is het symbool van welvaart, kracht, verandering, wijsheid en vrede.

En zijn dat geen eigenschappen waar we allemaal naar streven? Zijn het geen mooie voornemens voor het nieuwe jaar die zo rond kerstmis langzaam vorm beginnen te krijgen?

Luxueuze materialen

Andere decoraties in deze kerstboom zijn sterren, sneeuwpoppen, ballen, mini- kerstbomen en veel, veel meer. Het maakt van deze witte boom een indrukwekkend sprookjesachtig geheel. Je raakt nooit uitgekeken op al die versieringen uitgevoerd in een veelheid aan luxueuze materialen zoals veren, glas, lint en hout.

Leuk om tijdens kerst zoekspelletjes te spelen; ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het begint met een z? Ja, inderdaad een zeehondenbaby. Met deze boom ben je verzekerd van een zalig kerstfeest.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid