001

EEN KANT EN KLARE KERSTBOOM MAAKT KERSTMIS COMPLEET

Gun jezelf minder stress in de drukke decembermaand met deze geweldige kant en klare kerstboom. Het is echt een plaatje. Van een afstand vallen vooral de vrolijke kleuren op. Kom je dichterbij dan waan je jezelf in een snoepparadijs vol met lekkers.

Zelfs de heks van Hans en Grietje zou er blij van worden. Want hét thema van onze Candy kant en klare kerstboom is snoep. De naam Candy zegt het al. Snoep in alle vormen, kleuren en smaken.


Kant en klare kerstboom candy

Kant en klare kerstboom Candy

Als je goed kijkt, zie je in onze Candy kant en klare kerstboom allerlei bekend snoep en snoepfiguurtjes terugkomen. De in Amerika zo bekende gingerbread man oftewel het koekenmannetje en ook taaitaaipoppen.

In deze ready made dennenboom hangen verder squeezy donuts, meesterlijke macarons, allerlei ijsjes en cupcakes in kerstsfeer! Het is een feest voor het oog, telkens zie je weer nieuwe items hangen.

Hoe meer hoe beter

Je kunt in de figuurtjes knijpen, waarna ze zelf weer vrolijk terugveren. De koekjes in deze kant en klare kerstboom hebben een echte vanillegeur. Kijken, knijpen, ruiken, hoe interactief wil je de kerstboom dit jaar hebben?

Hebben we trouwens al verteld dat deze instant kerstboom ook nog eens vol hangt met jelly beans en lolly’s? Want hoe meer snoep, hoe beter. Vier een spectaculaire kerst met deze super originele, zoete kerstboom.

Ook een ideale Halloweenboom

Deze kant en klare kerstboom is overigens niet alleen met kerstmis een succes. Het is ook ontzettend gaaf om deze boom met bijvoorbeeld Halloween te plaatsen. Want in deze feestelijke traditie op 31 oktober is het niet alleen griezelen geblazen, maar ook snoepen natuurlijk. Trick or treat?

Of plaats de boom tijdens een kinderfeestje of op een open dag. Want waarom alleen met kerstmis een boom zetten? Succes gegarandeerd.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid