002

EEN KANT EN KLARE KERSTBOOM UITGEVOERD IN GEWELDIG ROOD

Vandaag is rood de kleur van jouw kant en klare kerstboom. Vandaag is rood, rood zoals een fantastische dennenboom hoort te zijn. Vandaag is rood weer gewoon de kleur van liefde.

De liefde tussen jou en deze geweldige basic rode kerstboom van Oasegroen. Laat een kind een kerstboom tekenen en inkleuren en hij zal er ongeveer zo uitzien: rood en groen en goud. Nostalgisch en overdadig.


Een kant en klare kerstboom uitgevoerd in geweldig rood

Een kant en klare kerstboom in basic rood

We weten allemaal dat rood de kleur van liefde is. Van warmte in de donkere, koude decembermaand. Het plaatje is helemaal compleet als het buiten zachtjes sneeuwt en de wereld langzaam maar zeker van wit dons wordt.

Binnen staat deze kant en klare kerstboom te stralen. Hij biedt troost aan degenen die het koud hebben en warmte en gezelligheid zoeken.

Groen en rood de perfecte kerstcombinatie

In elke ruimte waar deze kant en klare kerstboom staat voelen mensen zich op hun gemak. Dat is niet vreemd. Het groen van de dennenboom ontspant het zenuwstelsel, het is rustgevend en bloeddruk verlagend.

Groen verbinden we onbewust met begrippen als balans, vertrouwen, veiligheid. Het rood van onze readymade christmastree zorgt voor passie, kracht en vitaliteit. Samen vormen de kleuren een perfecte kerstcombinatie.

Do It Yourselfpakket mogelijk

Als je kiest voor een kant en klare kerstboom van Oasegroen, kies je voor schoonheid en comfort. Je kiest voor een zorgeloze kerst met een boom die perfect bij jou past. Want deze basic rode boom is eenvoudig uit te breiden met één van onze themapakketten of DIY-pakketten.

Onze Do It Yourself pakketen bestaan uit speciale, feestelijke kerstdecoraties waarmee je jouw eigen boom kunt versieren. Wij zorgen ervoor dat de versieringen in het pakket op elkaar zijn afgestemd en passen in hetzelfde specifieke thema.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid