007

EEN KERSTBOOM HUREN VOOR TE GEKKE KERSTPRET

Een kant en klare kerstboom huren doe je natuurlijk bij Oasegroen. Waarom? Omdat we heel veel keus hebben. Stuk voor stuk prachtige bomen die elke ruimte omtoveren in een heerlijk kerstmis wonderland. Neem nou onze boom Cool Yule.

Een toonbeeld van spetterende kerstpret. Een vrolijk voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is in deze gezellige winterperiode die het jaar zo feestelijk afsluit. Je raakt nooit uitgekeken.


Een kerstboom huren voor te gekke kerstpret

Een kerstboom huren: komisch en knus, that’s entertainment!

Het zal je niet verbazen dat onze boom Cool Yule zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten van Amerika. Yule is een verbastering van het woord Joel. En Joel is in het Engels een andere naam voor Kerstmis. Want de oorspronkelijke Hebreeuwse betekenis van Joel is ‘Jaweh is God’.

En volgens het Christelijk geloof vieren we met kerst dat Jezus, de zoon van God, is geboren. Het is ook de tijd dat we een kerstboom huren of kopen om te vieren dat het licht terugkeert en de natuur weer langzaam ontwaakt.

Louis Armstrong

Cool Yule is tevens de naam van een liedje dat in 1953 door Louis Armstrong op plaat werd gezet. Het gaat over die gekke Kerstman die te gekke cadeautjes komt brengen voor alle jongens en meisjes. Coole cadeautjes tijdens een coole kerstmis: Cool Yule.

Het orkest van Louis swingt, zijn onvergelijkbare stem bast de tekst en zijn enorme wangen bollen op als hij los gaat op zijn trompet. Een onbekend maar lekker kerstnummer. En net als het liedje swingt onze boom ook. Have a yule that’s cool, Yeah, cool yule.

Christmas tree to rent

Cool Yule gaat over plezier, over vermaak, over entertainment. Dat is precies wat deze kant-en-klare Christmas tree to rent uitstraalt. Deze boom heeft geen standaard ballen maar hangt vol met waanzinnige figuren.

Grappige Kerstmannetjes met coole zonnebrillen. Lama’s, kangoeroes en andere knuffels. Deze kerstboom huren betekent dat je een keer een andere kerst hebt. En toch is het ook vertrouwd, want de boom is gewoon geruststellend groen en de rode kleuren zetten alles in een gezellige gloed.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid