006

EEN KUNSTKERSTBOOM DIE ER REALISTISCHER UITZIET DAN EEN ECHTE

Het lijkt een tegenstelling maar deze kant en klare kunstkerstboom ziet er precies zo uit als een ouderwetse kerstboom eruit moet zien. Prachtige, volle, groene takken, dichtbegroeid tot onderaan. Helemaal volgehangen met de meest fantastische kerstversieringen.

Met zo’n boom thuis krijg je veel zin om naar huis te rijden om daar met je geliefden een fantastisch kerstfeest te vieren. Chris Rea zong het al.


Realistische kunstkerstboom

Deze kunstkerstboom is als een geschenk voor je geliefden thuis!

Driving home for Christmas! Dat is lastig in zo’n mooi vorm gegeven Kerstmanautootje waarin de oude baas uit het Noorden vrolijk zit te zwaaien naar iedereen die het wil zien.

Als je goed kijkt zie je in deze namaak dennenboom overal Kerstmannetjes hangen. In vele verschillende vormen en kleuren. En altijd heeft dit verre familielid van Sint Nicolaas er zin in om iedereen met kerstmis een cadeautje te geven. Ho Ho Ho.

Sneeuw gegarandeerd

In deze niet van echt te onderscheiden kunstkerstboom hangen nog heel veel andere elegante versieringen en figuurtjes. Wat dacht je van de sneeuwpoppen waar je dwars doorheen kunt kijken. Alsof je al een beetje in de toekomst kunt zien, naar de tijd dat het zelfs hartje winter haast niet meer zal sneeuwen.

Deze sneeuwpoppen zorgen ervoor dat je nooit vergeet hoe dat eruit ziet. Draai ze om, even schudden en minisneeuw daalt neer in de buik van de sneeuwpop.

Sfeer en gezelligheid

Andere prachtige versierselen zijn de ‘Gingerbreadman’, lama’s met zonnebrillen, een hondje met een koptelefoon. En cadeautjes natuurlijk, want die mogen met kerstmis niet ontbreken. En verder heel veel meer.

Deze kunstkerstboom is een blikvanger in elke ruimte. Hij brengt sfeer en gezelligheid. Kerstmis vieren zoals kerstmis bedoeld is. Kom, zet je muziekspeler aan, zorg ervoor dat Chris Rea op scherp staat en drive home for Christmas, want daar staat deze prachtige boom en daar zijn je geliefden!


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid