008

KANT EN KLARE KERSTBOOM, BRANDVERTRAGEND, MOOI EN GEZELLIG

Deze kant en klare kerstboom, brandvertragend omdat veiligheid altijd voorop staat, steelt als vanzelfsprekend de show in elke ruimte. Al onze kant en klare bomen zijn feestelijk, decoratief en meer.

Maar ze zijn bovenal superveilig zonder dat het ten koste gaat van de levensechte uitstraling, schoonheid of de gezelligheid. Wil je in deze drukke feestmaand een flink aantal werkzaamheden van je to-do lijstje schrappen? Dan is deze boom een geweldige aankoop.


Kant en klare kerstboom, brandvertragend, mooi en gezellig

Wat een leuke kerstboom, brandvertragend vol ananassen en nutcracker dolls!

Deze vrolijke dennenboom is een soort zoekplaatje. Hij hangt tjokvol versieringen. We zien tinnen soldaatjes, grappige mannetjes met grappige baarden, amuletten, kerstballen en heel veel meer. Een steeds terugkerend element is de ananas, symbool van tropisch genieten.

De Tupi-indianen uit Brazilië gaven de ananas zijn naam. In het Tupi betekent het: uitmuntende vrucht. Dat is niet vreemd wat de ananas zit boordevol gezonde vitaminen en mineralen.

Veelkleurige dennenappels

Toen de Spanjaarden Zuid Amerika veroverden noemden ze de ananas pina, wat ongeveer hetzelfde betekent als dennenappel. En zo is de cirkel weer rond, want dennenappels hangen in naaldbomen zoals de kerstboom. De ananas is dus eigenlijk helemaal niet zo’n vreemde combinatie met kerstmis.

Dat laat deze vlammenwerende dennenboom zien. Wat misschien wel een beetje afwijkend is, zijn de knallende kleuren. We zien groen, roze, geel, blauw en met dit hele bonte pallet tover je elke ruimte om tot een kerstfeest.

Nutcracker dolls

Een vrolijk kerstfeest is gegarandeerd met deze vrolijke kerstboom, brandvertragend, gezellig en vol met ananassen. Het wordt helemaal prachtig als je de lampjes aandoet. De glazen ananassen in de boom laten het licht door, wat een mooi en vervreemdend effect geeft.

Kijk ook eens naar de ‘nutcracker dolls’ in de boom. Dat zijn dus de genoemde tinnen soldaatjes en grappige mannetjes. Ze kunnen echt bewegen. Van oorsprong komen ze uit het Duitse Ertsgebergte en ze werden in de bomen gehangen om te beschermen tegen boze geesten. Dat kan natuurlijk ook in de 21e eeuw geen kwaad.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid