EEN MAATWERK KERST, WANT KERSTMIS IS VOOR IEDEREEN ANDERS

Opvallende kerstversiering

De reden waarom wij een maatwerk kerst aanbieden? Omdat kerstmis voor iedereen anders is. Maatwerk betekent: werk dat met precisie en flexibiliteit is uitgevoerd en helemaal voldoet aan de wensen van de klant. Dat is exact wat wij doen bij Oasegroen.


Kerstversiering op maat

Een voorbeeld van een subtiele kerst op maat

Neem nou dit hotel. Wilde hier en daar wat accenten met Kerstmis. Wij zorgden voor maatwerk met deze goed gevulde hangende mand. Hij is subtiel aanwezig in de serre. Op een bescheiden manier kerstmis uitstralend.

In de mand zie je een geweldige combinatie van kerst elementen. De bessen van de hulst zien er niet alleen fraai uit, stellen we. Ze vertellen ook over vruchtbaarheid en laten ons weten: hou nog even vol, binnenkort wordt het weer lente.


Maatwerk kerststuk

Hier komen verschillende kersttradities bij elkaar

De fietsenwinkel doet het heel anders. De versiering die zij in de etalage hebben staan, lijkt in haast niks op traditionele kerstuitingen. Het oogt als een Dickensiaans Anton Pieckdorp in de Bohemen, een vroeger koninkrijk in het huidige Tsjechië.

Ook hier gaat om de bijzondere details. Dankzij de dennentakken en de besjes van de hulst weten we dat de lente in aantocht is. De klimop staat voor het eeuwige leven ofwel de geboorte, de dood en de opstanding van Jezus. Prachtig hoe in deze opstelling verschillende kersttradities bij elkaar komen.

Kerst guirlande op maat
Gekke kerstman

Een kerstman die oogt als The Dude met een Mart Smeets trui

Bij de opticien wilden ze een zeer coole kerstman in de etalage hebben. Natuurlijk konden wij dat bieden. Veel cooler zul je Santa deze kerst niet tegenkomen.

Hij lijkt een beetje op ‘The Dude’ uit de film The Big Lebowski, inclusief een gave zonnebril en een lekkere Mart Smeets trui. Lantaarntje erbij. Wat kerstkransjes om onderweg iets te snoepen te hebben. Hohoho, deze kerstman is er helemaal klaar voor!

Bij dezelfde brillenwinkel is ook deze groene kerstslinger te vinden. Boordevol symboliek, inclusief leeuw met zonnebril. De leeuw symboliseert Jezus’ macht, tronend in de hemel. Het waarom van de zonnebril is een mooie uitdaging voor theologen. Die kunnen daar deze kerstmis in alle rust over peinzen.


Maatwerk kerstversiering mcdonalds

Een maatwerk kerstversiering bij een grote hamburgerketen

Dit zijn prachtig versierde bestelzuilen bij een grote hamburgerketen. Naast traditionele elementen zoals dennentakken en kerstballen zien we ook treffende maatwerk kerst details zoals milkshakes en donuts.

Typisch Amerikaans is de Gingerbreadman oftewel het koekenmannetje. Het verhaal gaat dat een oude vrouw het mannetje van deeg in de oven bakte. Bij het openen van de ovendeur springt het koekmannetje er levend en wel uit, rent weg, hardop roepend: ‘vang me dan als je kan, je kunt me toch niet vangen, want ik ben de Gingerbreadman’.

Iedereen viert kerst op zijn eigen manier

Voor de één staat de kerstperiode in het teken van spiritualiteit en geloof. Bij een ander ligt de focus helemaal op lekker eten en gezelligheid. Een derde persoon heeft eigenlijk niks met kerstmis, maar geeft er met een knipoog een eigen draai aan.

Een vierde husselt alles door elkaar en geniet van alle aspecten van kerstmis. Voor bedrijven en organisaties is het precies zo. Iedereen viert kerstmis op zijn eigen manier. Voor alle partijen hebben wij een maatwerk kerst in petto.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid