003

ONZE 70’S KERSTBOOM VERLICHT ELK INTERIEUR OP EEN GULLE MANIER

Ach ja, die goede jaren ’70, de kerstboom verlicht een prachtig gedekte eettafel. De bruine schrootjes aan de muur weerkaatsen de lampjes, zodat de huiskamer is gevuld met een sepia-achtige gloed.

Op tafel staan de hapjes: gevulde eieren, asperges uit een potje gerold in een plakje ham en garnalencocktails met bovenop wat gesnipperde peterselie. De pick-up draait de kerstelpee van Bing Crosby. I’m dreaming of a white christmas!


Onze 70’s kerstboom verlicht elk interieur op een gulle manier

Onze 70’s kerstboom verlicht alles wat mooi is!

Net alsof de mensen toen langzamer leefden, meer plezier haalden uit kleine dingen. Een spelletje mens-erger-je niet, een potje kaarten, de gezellige kerstboom verlicht elk knus tafereel.

Het kerstdiner was relatief eenvoudig met soep uit een pakje en daarna werd een fonduepannetje vol hete olie op tafel gezet. Niemand klaagde over de lucht die dagenlang in huis bleef hangen of over de oliespetters die het hele interieur een vettig laagje gaven.

Liedjes zingen

Het kerstdiner eindigde met een dame blanche waarvoor moeder persoonlijk au bain Marie een reep chocolade had gesmolten. Nooit was een toetje lekkerder. Vader maakte tenslotte een Irish koffie voor de volwassenen. Daarna ging iedereen om de verlichte kerstboom zitten om liedjes te zingen. ‘De herdertjes lagen bij nachte’ en ‘Er is een kindeke geboren op aard’.

70’s kerstboom verlicht

Zo mooi was het en zo mooi kan het weer zijn. Onze 70’s kerstboom verlicht ook anno nu elke ruimte op een gulle manier. De inspiratie voor deze stralende dennenboom ligt in het verleden, maar de boom is misschien wel actueler dan ooit.

Kijk eens naar die leuke pasteltinten, die blinkende retro caravans of naar de kunstige, veelhoekige, andere kerstversieringen. Eigenlijk raak je nooit uitgekeken. Heb je zin in wat rust, in een nostalgische trip down memory lane? Dan is deze kant en klare kerstboom de perfecte keuze.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid