VERSIERDE KERSTBOOM XXL BRENGT JE IN HOGERE KERSTSFEREN

Versierde kerstboom 5 meter volledig gedecoreerd

Onze versierde XXL-kerstboom is een hele grote kerstboom. Zeker als je ervoor staat en omhoogkijkt. Maar we breken er geen wereldrecords mee. Hoeft ook niet.

Als onze klanten maar tevreden zijn met de prachtige kunst kerstbomen die we in of bij hun bedrijf neerzetten. Ze zijn maximaal vijf meter hoog. Dat is groot genoeg om een waanzinnig mooie kerstsfeer te creëren.

Dit zijn echt grote versierde kerstbomen

Weet je waar ze elk jaar een echt grote versierde kerstboom zetten? In Mexico-stad. Daar staat een versierde kerstboom van wel 100 meter hoog. Het is een kunstboom met een haast eindeloze variatie aan gekleurde lichtjes.

Elk jaar trekt het fantastische schouwspel vele duizenden bezoekers. Mensen gaan met kerstmis ook kijken naar de Lego thema kerstboom in Legoland Californië. Hij is meer dan 10 meter hoog en bestaat uit zo’n 250.000 duizend blokjes. Ongelofelijk.

Net als de traditionele kerstboom op het Rockefeller Center plein in het hartje van New York. Met zijn hoogte van dertig meter, zijn talloze lichtjes en versieringen is hij helemaal op zijn plaats tussen de omliggende wolkenkrabbers.

Geen wonder dat deze extra extra grote XXL-kerstboom het symbool is van kerstmis vierend Amerika.


Versierde kerstboom service op kantoor

Deze XXL-kerstbomen zijn ook de moeite waard!

Deze door Oasegroen geplaatste XXL-kerstboom in de glazen hal van een groot ingenieursbureau is ook de moeite van het bekijken waard. De boom is hier helemaal op zijn plek. De zwarte witte decoratie is subtiel afgestemd op de huisstijl van dit internationaal opererende bedrijf.

De grote versierde kerstboom die we bij een specialist in montage- en bevestigingsmateriaal plaatsten is ook heel mooi. Kijk eens wat een heerlijk grote boom. Wat een overdaad aan lichtjes.

Wat een vloed aan kerstballen in rood, zilver en goud. Ze hebben alle mogelijke afmetingen en weerspiegelen allemaal het bedrijfslogo tot in het oneindige.

XXL kerstboom kant en klaar versierd
Versierde kerstboom goud rood kerstballen
Versierde kerstboom goud rood
Kerstboom goud rood kerstballen

Deze grote kerstbomen kun je ook zonder problemen buiten zetten

Niks mooiers dan grote dennenbomen die van onder tot boven helemaal zijn verlicht met twinkelende, energiezuinige verlichting. Soms stellen opdrachtgevers de vraag: hoe krijgen jullie zo’n enorme versierde kerstboom bij ons binnen? Dat past toch nooit? We kunnen iedereen geruststellen.

De XXL-kerstbomen uit ons assortiment bestaan uit verschillende delen. Onze VCA-opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat de boom geheel volgens de regels wordt opgebouwd en afgebroken. Wist je trouwens dat we deze bomen ook zonder problemen buiten kunnen plaatsen?


Gepersonaliseerde kerstboom huren of kopen
Kerstboom thema kant en klaar

Populariteit van kerstbomen groeit

Elk jaar wordt de populariteit van kerstbomen in Nederland groter. Een versierde kerstboom kopen in augustus, terwijl mensen nog bekomen van de laatste hittegolf? Niemand kijkt er nog van op. Een kerstboom thuis, op het werk, bij de sportclub, terwijl het nog herfst is? Het wordt steeds normaler.

Mensen houden van die typische, gezellige sfeer. Zeker als het buiten vroeg donker is, de regen tegen de ramen klettert en de wind deuren doet klapperen. Heerlijk met z’n allen thuis een spelletje spelen terwijl de kerstboom lekker staat te stralen.

Gekke kerstbal voor in de kerstboom een vliegtuig
Gekke kerstbal een vliegtuig

Wij worden blij van die kerstbomen op maat

We houden van een unieke, gepersonaliseerde, prachtig versierde kerstboom, die perfect past bij de uitstraling van onze opdrachtgever. Neem bijvoorbeeld de thema kerstboom die we op maat hebben gemaakt voor een wielerspeciaalzaak. Vol met vrolijke gekleurde sterren, dennenappels, lichtjes en vol met fietsen natuurlijk. Daar worden we blij van.

Thema kerstboom maakt kerst persoonlijk
Unieke kerstboom kant en klaar

Deze thema kerstboom ademt de sfeer van vroeger

Nu we het toch over thema kerstbomen hebben, wat dacht je van de kerstboom in een traditioneel thema bij een vakantiepark in het Duitse Winterberg. Voor Oasegroen is het geen enkel probleem om onze kerstbomen ook over de grens te leveren. In elk denkbaar thema en helemaal op maat. Precies zoals onze Nederlandse klanten al jaren van ons gewend zijn.

Kijk eens hoe alles subtiel schittert en blinkt. Wat een geweldige uitstraling. Kerst zoals kerst hoort te zijn. Het gekozen traditionele thema vraagt om de hoofdkleuren rood en groen.

Groen van de bomen, rood van uitbundige strikken, kerstballen en bloeiende hulst. Verder zien we sleeën, ski’s en kerstmannen. Heerlijk!

Torenhoge dennenbomen buiten

Kijk ook eens naar de torenhoge dennenbomen buiten, de sneeuw, de skihellingen. Om die sfeer naar binnen te halen, zijn onze kerstbomen voorzien van sneeuweffecten op de takken. Zo ontstaat in deze gezellige blokhut vanzelf het gevoel van vroeger.

Je krijgt spontaan zin in chocolademelk met slagroom, misschien een kleine schnaps erbij en apfelstrudel natuurlijk. Het is het toppunt van een geslaagde kerstvakantie.

Versierde kerstboom op bedrijf winterberg
Kerstversiering kerstboom op bedrijf winterberg

Versierde kerstboom bedrijf Oss
Versierde thema kerstboom bedrijf oss

Een boom vol snoep, snoep en nog eens snoep

Je raakt ook niet uitgekeken op deze grote, prachtig versierde thema kerstboom Candy, ofwel Snoep. Van een afstand vallen vooral de vrolijke kleuren op. Kom je dichterbij dan waan je jezelf in een snoepparadijs vol met lekkers.

Zelfs de heks van Hans en Grietje zou er haar vingers bij aflikken. Hij hangt vol snoep in alle vormen, kleuren en smaken. Als je goed kijkt, zie je allerlei bekend snoep en bekende snoepfiguurtjes terugkomen.

We noemen als voorbeeld de in Amerika beroemde Gingerbreadman oftewel het koekenmannetje. En we zien Nederlandse taaitaaipoppen. Verder zie je squeezy donuts hangen, meesterlijke macarons, allerlei ijsjes en cup cakes in kerstsfeer!

Het is een feest voor het oog, met telkens weer nieuwe verrassingen. Je kunt in de figuurtjes knijpen, waarna ze zelf weer vrolijk terugveren. De koekjes in deze thema kerstboom hebben een echte vanillegeur.

Kijken, knijpen, ruiken! Hoe interactief wil je de kerstboom dit jaar hebben?

Kant en klare kerstboom candy
Een kant en klare kerstboom uitgevoerd in geweldig rood

OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid